27.5.10

Sänky hommista

Tässä muutto olisi edessä ja pitäisi varmaan samalla vaihtaa myös sänky uuteen, kun tässä noi jouset on joutuneet kohtuu koville. Kattelin sitten internetin ihmeellisestä maailmasta vähän hintoja et mitähän se tulis sitten kustantamaan.

Ensin katoin et jos jonkun jenkki-sängyn ostaisi. 399e taisi olla halvin ja todennäköisesti myös äärimmäisen paska eli hylätty ehdotus. Sitten siel oli vähän arvokkaampia mut ehkä ei sittenkä mitää jenkkiä.

Runkopatjat HYLÄTTY ihan muuten vaan.

Sitten jos ostais rungon ja siihen sitten patjan. Okei, runko löyty mun mielestä siisti ja kohtuu hinta joku 200e. Patjat sitten ni sellanen mikä olisi oikeasti sitten fiksu ratkaisu ni saatana 700e! Siis ihan oikeesti, sillä hinnalla se sänky saa luvan ottaa multa suihin joka jumalan yö.

Sitten tuli mieleen et sitähän pitää ostaa vesisänky. Eikös siinä ollut sitä jotain naimisen loiskettakin sen yhden kirjassa tai jotain. Mut mitä jos vaikka lähtee jouluksi mökille ja jää ikkuna vähän auki ja menee sähköt poikki? Millä ihmeellä mä siitä 200 litran jääpalasta enää sänkyä rakennan: HYLÄTTY.

Olen ilman sänkyä.

1 kommentti:

Lihis kirjoitti...

Vaikka mun runkopatjasängystäni onkin toinen puoli tyhjillään, epäilen sen noilla kriteereillä johtuvan jostain muusta kuin itse sängystä - siinä kun nimittäin on lisävarusteena sellainen puoliautomaattinen suihinottotoimintokin =D