5.5.10

Nyt jumalauta herätys!

Ei liity nyt meidän aamun heräämisiin tämä juttu millään tavalla. Vaan.. Ymmärrän että kaupoista käy ruoka vähiin kun elintarvikeihmiset päättävät lakkoilla, mutta! Tarviiko sitä mennä kauppaan ja ostaa seuraavaksi kuukaudeksi makkarat leivän päälle ja vähintää 4kg jauhelihaa? Ymmärrän tuon ratkaisun jossain määrin jos omistat perheen missä on 4 lasta ja te kans syötte sitä ruokaa, mutta kun kyseessä on toinen jalka haudassa olevat mummot niin ei jumalauta.

Nii ja pitää nyt tietty valittaa kaikki muutkin paska asiat sen suhteen mitä te muut idiootti ihmiset teette. En väitä että tätä lukisi yksikään kreikkalainen, mutta jos niin kävisi niin ootte ihan naurettavaa sakkia. Ymmärrän sen, että on saatu etuja ja niistä ei tietysti haluttaisi luopua, mutta kannattaisko vilasta peiliin ja miettiä miks meillä menee päin helvettiä? Toisekseen mitä teemme me suomalaiset? Jos papadaboulokset on ryssiny omat rahanasa ja kusettanut meitä kaikkia kun ovat tähän hienoon Eu:n halunneet mukaan niin onko sitten meidän tehtävämme auttaa niitä? Totuushan on se, että me annetaan niille se vähän vajaa 2 miljardia (20000000000e) niin mitähän sieltä saadaan takaisin? Tuskin ainakaan korkoineen päivineen maksetaan takaisin. Olisiko mahdollinen vaihtoehto ollut ilmoittaa näille karvaranteille, että ovi on tuolla ja eurot voitte lähettää tähän osoitteeseen. Ottakaa vaikka fetapallot maksuvälineiksi, mutta meitä ei enää kiinnosta.

Ei prkl. Nyt ne idiootit sitten vielä polttaa puoli ateenaa! Näille apinoille me sitten lähetään rahaa että selviävät?!?! Turha ajatella että olisin rasisti, mutta tyhmyydestä on aina sakotettu.

Ei kommentteja: