17.5.10

Kuka "saa" lyödä ja kuka ei.

Tuli luettua tuosta hätäkeskuspäivystäjän toiminnasta. Linkki uutiseen niin ei tarvitse kertoa taustoja: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010051711681785_uu.shtml

Tätä asiaa kun aloin miettimään, niin mun mielestä se kertoo kaikkien ihmisten asenteista enemmän kuin juuri tuon yhden työntekijän asenteesta. Sehän on niin että jos mies lyö naista niin se on kusipää mies joka hakkaa aina naisia. Tästä uskallan olla jopa eri mieltä, ei en hakkaa naisia paitsi jos ne kävelee itse päin mun kättä ;) Toi sit oli enemmän sisäpiiri juttu kuin yleistys minusta.

Noh takas aiheeseen.. Väitän että jossain tapauksissa naistenkin käytös menee vaan jo yli ja silloin mies saattaa sitä huitaista tai tehdä jotain muuta typerää. Tällöinhän kumminkin asiasta tuomitaan vain mies vaikka nainen olisi riehunut kuinka paljon tahansa. Tilannehan kun on se, että miksi mies antaa naisen riehua vaikka on sitä isompi ja olisi voinut pitää väkisin kiinni.

Tietysti on myös tilanteita missä se äijä ottaa sen pullon kossua ja sen jälkeen heittelee naista pitkin seiniä ja sehän nyt on selvä et se on tuomittavaa. Mitä jos nainen tekee tämän saman? Ottaa vähän liikaa alkon tuotteita ja sen jälkeen heittelee tavaroita päin miestä tai lyö ja potkii? Nii, no miksi mies ei estä??

Ei kommentteja: