11.5.10

Miehet pihtaa?

Tänään lehdestä luettua: Suomalaiset harrastavat seksiä vähemmän kuin muut eurooppalaiset. Miksi näin? Ainahan puhutaan, että kun panisin ja panisin jos akka antais.. Onko se sitten näin? Epäilen. Väittäisin että nykyään on tilanne se että miehet pihtaavat ihan samoissa määrin kuin naisetkin. Johtuuko tämä sitten mistä? En minä vaan tiedä kun ei kuulu tapoihin, tietty on mulla omia veikkauksia ja niitähän tässä voi käydä läpi.

- Ei vaan yksinkertaisesti jaksa harrastaa seksiä. Ensin töissä 10h sen jälkeen kaiken maailman kotityöt sun muut ni kiitos mutta ei kiitos.

- Ei kiinnosta seksi. Eiköhän miestenkin joukosto löydy samanlaisia ihmisiä kuin naistenkin joukosta eli seksi ei vaan yksinkertaisesti ole niin kivaa kuin yleisesti ajatellaan.


Miksi tästä aiheesta sitten puhutaan vaan yksipuolisesti? Missään en ole kuullut puhuttavan yleisesti siitä, että miestä ei seksi kiinnosta tai se pihtaa. Ok, johtuu varmaan siitä että olen mies ja sitä ei kukaa kehtaa myöntää. Miksi sitten näin? Ehkä siksi että pitää olla MIES ja mieshän tietty panee aina kun siltä naiselta vaan saa.

Olisko siis mahdollista että homma käännetään kokonaan toisinpäin. Mies antaa ja nainen saa.. Näinhän sen pitäisi mielummin mennä, valta pois naisilta seksin suhteen.

Ei kommentteja: