1.6.10

Suuri pieni ongelma.

Ensinnäkin on sanottava, että en tiedä turhempaa ammattia ku suuhygienisti. Käytiin tänää harjoittelemassa hampaiden pesua sen luona. Miksi terveydenhoitajat ei pidä sellasia pissauskursseja?

Asiaan. Tai asiaan ja asiaan. Ei ole asiaa, mutta kerron kumminkin omasta ongelmasta. Kun on kaksi tavaraa mitä haluaisi juuri tällä hetkellä ihan hullunlailla. Toinen maksaa ehkä n. 350e ja toinen taitaa olla joku 400e. Toisesta iloa vaan kesällä ja toisesta pitäisi olla iloa niin kesällä kuin talvellakin.

Käydään nyt tuotteet vielä läpi et tässä olis edes jotain järkeä. Moottoripyörän putki olis ensimmäinen tuote. Hinta olis siis suunilleen tuon 350e. Ainoa syy tuohon on että saisi siitäkin pyörästä lähtemään vähän ääntä.

Toinen tuote: Iphone. Siis ei helvetti, miten voi edes olla niin hurahtanu siihen laitteeseen. Se vaan olisi ihan pakko saada. Järkeä tai ei. Siinä varmaan kannattais odottaa jonkun aikaa jos julkaisevat siitä uuden version. Tilanne vaan on se, että mulle kaikki heti nyt!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska blogi sulla :D Vahingossa törmäsin blogilistalla ja piti lukea kaikki kirjoitukset alusta asti. Kivasti kirjoitat :)

SonerBoner kirjoitti...

Kiva, jos mun elämä on hauska. En tiedä miks ei tunnu siltä.