6.6.10

Autoilijat eli te sokeat, känniset. kusipäät

Kun lähdette liikenteeseen sillä bimmerillä tai audillanne, niin yrittäkää nyt vittu tajuta et siel on muitaki liikenteessä. Nii ja turha hermostua siitä, jos jokin kulkuväline kiihtyy nopeammin ku se teidän 3,0l bensa, turbo, nestekaasu autonne. Moottoripyörät nyt vaan on helvetti 10x kevyempiä ja ja tehoja voi löytyä 200hv. Se ei kumminka tarkoita sitä, että sillä moottoripyörällä ajetaan aina täysiä.

Liikennevaloista kun lähdetään niin se voi tuntua siltä et se moottoripyöräilijä kiihdyttää juurikin sinun kiusaksi rivakasti liikkeelle, no ei! Sitä kun ei kiinnosta sun autosi paskan vertaa, vaan se kiihdyttää normaalisti sillä pyörällä. Sitten kun se on kiihdytetty +10km/h yli sallitun, niin sillä bmw:llä ei tarvii tulla nuolemaan sitä mun uutta ja törkyhintaista takarengasta.

Toinen asia. Moottoritiellä kun lähdet siltä oikealta kaistalta. Mikä on siis se kaista millä pitää ajaa ja mistä lähdetään sille vasemmalle kaistalle vain silloin kun lähdetään ohittamaan edelläolevaa. Tämähän kun ei ole itsestäänselvyys. Täällä ainakin tuntuu siltä, että se vasenkaista pitää ottaa tuossa mäntsälän kohdalla, kun kerran kumminkin on kääntymässä sitten vasemmalle hermanniin. Mut siis olin tässä kohtaa kumminkin mainitsemassa siitä, et kun vaihdetaan sitä kaistaa, niin sitä päätä saa kääntää sen verran, että kattoo et meneekö jopa susta joku ohitse juurikin sillä hetkellä kun olet itsekin lähdössä.

vielä yksi..risteykset. Sulla on siinä autossa sellanen pilari, sen läpi sä et näe, yrittää voi niin perkeleesti, mutta taas on päätä heiluteltava vähän puolelta toiselle, että näkisi jotain. STOP merkki tarkoittaa sitä, että siihen pitää pysähtyä. En ymmärrä miksi tämä teksti pitää olla englanniksi, koska en keksi muuta selitystä tämän käyttämättäjättämiseen kuin huonon kielipään. Nii mut siis se moottoripyöräilijä eksyy helposti sinne pilarin taakse, niin pikkasen kun siirryt siitä sun coolista asennostasi toiseen suuntaa ni näet kyllä.

Nii ja tossa kattelin karpoa, tätä karvahattu miestä siis. Ni lupaan, et jos törmään suhun ja näen että olet kännissä lähdössä ajamaan, niin et lähde enää silloin kun olen sen asian bongannut. Mut nehän on tietty kovia jätkiä jotka ajaa kännissä ja se on viel ihan helvetin hauska tarina sitten kaikille kerrottavaksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi opetella äidinkielen alkeet.