9.6.10

Mamut pelottavat

Oikeesti, nyt ihan lehdessä mietitään et uskaltaako linnanmäelle enää mennä ku kerran romanit ja mamut tappelivat siellä. En voi uskoa et tällästä keskustelua edes joudutaan käymään. Tää on pakko johtua siitä et ihmiset jotka ei niiden kanssa joudu olee tekemisissä järkyttyi nyt kun joutuvat paikkaan missä niitä saattaa olla.

Ihan oikeesti, ei voi edes ajatella niin et voiko sinne mennä vai ei. Toiset lähettää lapsia kouluun missä on puolet jossain muualla syntyneitä kuin suomalaisia. Ongelmia myös aivan varmasti keskimääräistä enemmän. Mut eihän se ole näiden ongelma ku ne kaikki on tungettu jokaisen kaupungin yhteen lähiöön.

Mut näin se meidän kultturii rikastuu. Oppivat myös meidän lapset että jonottaminen on vitun ärsyttävää ja kiilata saa jos ei jaksa jonottaa. Sitten jos siitä joku hermostuu ni ei muuta leivotaan turpaa ni ongelma hoidettu.

Tähän aiheeseen sivuten voisi myös ottaa vasta nyt näkemäni MOT:n jakson Maahanmuuton hinta. Kuinka moni 3 lapsen yh-äiti saa käteen 2500e/kk? Veikkaan että ei yksikään joka tätä lukee. Mut ohjelma toimii hyvänä muistutuksena siihen, että miksi kannattaa aamulla herätä ja mennä taas töihin.

PS. Aamuruuhkassa kun menet töihin niin kuinka paljon helsingin rautatieasemalla on näitä kulttuurin rikastuttajia ja kuinka paljon suomalaisia? Tee sama laskelma klo 22 illalla ja kerro mikä on lopputulos.

1 kommentti:

Lihis kirjoitti...

Ainakaan tämä yh-äiti ei saa kuin puolet tuosta - siis siinä tapauksessa, jos mukaan lasketaan myös elatusmaksut ja lapsilisät. Sitten kun maksaa tonnin vuokraa, lyhentää autolainaa, käy pari kertaa tankkaamassa ja ruokakaupassa, niin saakin taas ihmetellä millä rahalla ostaa lapsille aina vuodenajan vaihtuessa kenkiä ja haalareita.