26.11.13

Laiska, tyhmä ja saamaton

Nykyäänhän ei ole ok olla laiska. Pitää olla kunnianhimoinen, urheilla ja viettää aikaa perheen kanssa. Jos et yritä menestyä maksimaalisesti työssä mitä teet, olet laiska paska. Susta ei tule yhtään mitää ja osa ihmisistä ei pysty arvostamaan sellaista. Tässä kohtaa mun ymmärrys ei riitä. Olen siis mahdollisesti se kohdan 2 tyhmä.  Ei olen vaan erimieltä. Mua ei vaan kiinnosta yrittää edes töissä eteenpäin. Saan tästä hommasta sen rahan mitä elämiseen tarviin ja ei ole vastuuta kummoisesti. Helppoa ja se siitä.

Yleisesti voi sanoo et menen sieltä mistä aita on matalin. Mitä sitten? Onko se pois joltakin muulta kuin mahdollisesti itseltäni, ainakin jonkun mielestä. Mukavaa kun voi tehdä töitä 8-16 ja ei tarvii miettiä viikonloppuisin tai iltaisin töitä millään tavalla. Huhkikoot ne isommalla palkalla ja pidemmillä työajoilla ketä kiinnostaa, mua ei.

Tietysti tarvitaan ihmisiä jotka myös on kunnianhimoisia ja haluavat menestyä, mutta miksi kaikkien pitäisi olla sellaisia. Ei se edes toimi  niin, jos kaikki yrittäisivät menestyä niin kuka vääntäisi teidän hienohelmojen ns. paskahommat.

Toisena ongelmana on sitten saamattomat. Se ei ole kiinni siitä onko kunnianhimoa vaan se on vaan sitä että ei jumalauta tee yhtää mitää asioidensa eteen. Makaa himassa ja nostelee valtiolta lähtevät rahat irti. Näihin lasken niin kotimaisia, kuin tänne pakoon tulevia ulkomaalaisia. (mustalaisia viitsi edes mainita samoissa kohdissa)

Noi ihmiset on se ongelma tässä maassa. Ne pitäisi saada heräämään tähän maailmaan ja saatava ne tekemään jotain. Osa on tehnyt sen omana valintanaan ja olen jopa sitä mieltä, et ei niille voi tehdä mitää. Voidaan yrittää kaikkia kursseja jne jne, mutta täysin turhaa hommaa. Niitä ei kiinnosta eikä todennäköisesti ole koskaan kiinnostanutkaan. Toinen porukka on se jotka on tehnyt ja jopa ehkä haluaisivat tehdä jotain, mutta ovat jo lähes tottuneet siihen et ei tee mitää ja eivät yksinkertaisesti saa aikaiseksi tehdäkseen jotain. Näille pitäisi löytyä jotain keinoja millä niiden perse saadaan ylös siitä sohvalta ja hakemaan töitä tai kouluun. Ei en laske muita vaihtoehtoja.. Unohtakaa kaikki helvetin kurssit ja muut paskat. Ne on sellasta tilastokikkailua mikä pitäisi kieltää ja lopettaa välittömästi.

Lopettakaa siis paskiaiset se makaaminen siellä himassa ja tehkää asiallenne jotain. Osa vinkuu siellä että ei ole töitä ja osa et ei pääse kouluun. Hakekaa töitä mihin pääsette ja varsinkin nuoret ihmiset pääsee töihin jos sitä oikeasti haluavat. Kouluunkin pääsee kun ei hae liian vaikeisiin paikkoihin. Vanhemmista en lähde sanomaan juuta enkä jaata, kun en ole niiden ongelmissa mukana. Niille voin sanoo et yrittäkäähän pärjäillä.

Ei kommentteja: