7.4.13

Suhde ilman seksiä

Kauan suhteessa tarvitsee kummankaan elää ilman seksiä? Tuli tuossa vaan mieleen kun oli joku kysynyt taas jossakin näissä iltapäivä lehdessä, että kun on ollut pari vuotta ilman seksiä niin mitäs nyt..

Oikeesti 2 vuotta ilman seksiä on aika joka on perseestä. Toiset varmasti lähtee pettää tilanteessa ja toiset taas oppii elämään tilanteen kanssa. Ite en lähtis enää ikinä tilanteeseen missä seksiä ei ole pitkään aikaan. Tietysti jos tilanne liittyisi johonki sairauteen tms, niin siihen ei voisi verrata. Kumminki taas normaali elämässä seksiä nyt vaan pitää olla ja piste. Suhde on sekaisin ja huono jos ei sisällä seksiä. Voi kuka vaan yrittää selitellä jotain muuta, mutta puhuu puuta heinää ja muutaman vesiperän.

Tästä on muuten tullu nyt seksiblogi. No toivottavasti ei oikeesti.. Tässähän on puhuttu asioista mitkä mielessä liikkuu, ni kertooko tää sitten jotain, ehkä. Seksihän se on mikä tuntuu eniten ihmisiä ihmetyttävän ja kiinnostavan. Vielä jos ite siitä ymmärtäisi jotain suurta ja ihmeellistä, niin voisi jakaa tietoja. Tosin tuossa noita jotain tilastoja tutkiessa huomasin, turvallinen suuseksi tuppaa kiinnostamaan eli ei ollu ihan turha teksti sitten sekään.

Ei kommentteja: