5.2.12

Homo presidentiksi?

Otetaan tää nyt sopivasti tässä kohtaa esille. Ihmetyttää suuresti miten homous voi olla niin hirveä asia? Vaikuttaako se todellakin teidän elämään mitä presidentti touhuaa makuuhuoneessa?

Häiritseekö se että ajattelette sitä tekemässä "sitä" makuuhuoneessa? Okei, jos se häiritsee ni ymmärrän kyl osittain kannan, että ei ole kiva että se on jatkuvasti julkisuudessa esillä. Onhan se ikävä ajatella Haavistoa harrastamassa seksiä. Harrastiko päässäsi Halonen seksiä? Ei sekään voinut kaunista olla...

Tässä kumminkin asiasta lueskellut ni parhaimmat uhkailee niitä jotka äänestää "vitun homo sivaria" presidentiksi. Kumminkaan näiltä ei vastausta pysty samaan, mikä siinä häiritsee. Niiden ainoa perustelu on hyi, helvetti panee sitä perseeseen! se pitäis tappaa!! Ööh.. ei jotenki toimiva perustelu.

Olikohan hesarissa viikko sitten haastateltu ihmisiä ja kysytty kumpaa äänestät, Niinistö vai Haavisto? Eräs vanhempi herrasmies vastasi: (Ei sana tarkasti, mutta kumminkin) Perkele en sitä Niinistöä halua yhtään äänestää, mutta kun se Haavisto on homo. Perkele vieläkään tajuu miten se vaikuttaa?

No, mut tällänen sit pitkästä aikaa. Jokuhan ajattelee että kirjoittaja on pakko olla homo, kun se noin kiristelee hammasta, ni siihen ei voi muuta sanoa ku ;)

Ei kommentteja: