8.10.10

Pettäminen

Kuinka paljon pystyy kikkailemaan ennen ku kaikki kaatuu? Tääl on ollu kyl aika vakavaa tekstiä jo jonkun aikaa, mut pistetään nyt viel tästäkin. Kaikki asiat varmaan tulee käytyä läpi kysymys muodossa.

Yks hyvä on Zen Cafe - Kannattaako tunnustaa jos pettää? Tässä biisi

Eli kun sanoja kuuntelee ni, kannattaako tunnustaa jos pettää? Vai pitäisikö mielummin olla vaan hiljaa ja jos homma kaduttaa ni pitääkö se vaan kestää? Vai pitääkö toisen vaan tietää, jos tälläistä on tehnyt?

Tähän kohtaan sit pitäis varmaan kertoo oma mielipide asiaan. Se on vähän niin ja näin oleva asia, jos harrastaa yhdenyön jutun jonkun kanssa tai muutenki harrastaa vaan seksiä ja homma jää siihen, ni ei pitäis missään nimessä kertoa ja pistää biisin sanojen mukaan koko asetelmaa paskaks. Sitten taas jos kyseessä on ihastuminen/rakastuminen sitä toista kohtaa, ni voiko kahta ihmistä rakastaa niin että molemmat suhteet pitää pitää yllä? En tiedä.

Veikkaan että aika moni on miettinyt näitä asioita joskus kun on osunu omalle kohdalle joko pettäjä tai että on ite pettäny. Ite on tullut kokeiltua hommaa molempiin suuntiin. Paras olis ollu ku ei olis ikinä saanu kuulla pettämisestä. Kun et tiedä ei asia päätä pääse kiristämään. Paskamaisinta on tunnustaa jos asia kaivaa omatuntoa. Homma on mun mielestä vähän niin et jos pettää ni silloin se homma pitää pystyä pitämään sisällään, eikä yrittää parantaa omaa oloaan sillä että tunnustaa sille toiselle syntinsä.

Tapanahan on ollut, että pitää jakaa näitä fiksuja elämänohjeita =) joten pistetään tähän loppuun se täydellinen ohje näissä asioissa ja tämäkään ei tietysti tule omasta päästä vaan on totaalisesti lainattu:

------ 3:n K:n sääntö: Älä kysy, älä kerro, älä kadu. ------

Ps. Jossain vaiheessa pitää yrittää muistaa kirjoittaa ohjeet kuinka petetään jäämättä kiinni. Se kun tuntuu jopa joillekin olevan vaikeata.

2 kommenttia:

-E- kirjoitti...

Mutta missä menee se raja? Mikä on pettämistä?

SonerBoner kirjoitti...

Se on jokaisen itse/parina päätettävä missä se raja menee. Tietty se on aika häilyvä raja väkisin jos sitä ei ole erikseen sovittu.