6.9.10

Mikä pistää ihmisen valehtelemaan?

Jos asioita kysytään suoraan niin miksi valehdellaan lisää? Miksi sanotaan että välitän ja sitten kumminkin tietoisesti valehdellaan lisää vaikka tiedetään että se tulee satuttamaan? Kuinka paljon ihminen kestää paskaa? Mitä sitten tapahtuu kun se menee yli?

Valehteluahan kestää vaikka kuinka mutta kun se saa tietyn sävyn ja tavan ni silloin menee väkisin yli. Omasta mielestäni pääsin ensimmäisestä kusetuksesta jopa kohtuu hyvin yli. Vaikutukset kesti pitkään ja varmasti vaikuttaa vieläkin suuresti kaikkeen mitä ajattelee. Entä sitten toinen kerta.. Ei ihan samanlainen mutta sattuu jostain syystä paljon enemmän kuin ensimmäinen.

Johtuuko siitä et siinä revitään se vanhakin taas esille ja huomataan et tää kaikki on ihan samaa paskaa tekee mitä tahansa. Onko tilanne ehkä vaan se että ite on vaan ihan vitun tyhmä. Tähän mä oikeesti alan jo luottamaan täysin.

Eikös sitä sanota että sitä pitäisi kaikesta aina oppia jotain. Näköjää vaan en ensimmäisestä oppinut mitää että olisin ymmärtäny nyt mikä on homman juju. Uskoin kaiken mitä sanottiin koska olihan sanottu että ei, en ikinä sulle niin tekisi, tiedän että et luottais enää keneenkä ikinä jos niin tekisin. Nii.. Mut ehkä se on vaan hyvä niin, eipä tarvi todeta että kolmas kerta toden sanoo.

Ei kommentteja: