23.7.10

Muutama biisi talteen.

Jenni Vartiainen - Nettiin

Sanat aika loistavat. Toivottavasti moni noista sanoista oppii noinkin pienen asian. Helposti pystyy elämänsä jossain määrin pilaamaan niinkin pienellä asialla ku yhdellä videolla tai kuvalla.


Happoradio - Ihmisenpyörä

En muista näiltä kuulleeni ikinä yhtää hyvää biisiä. Tää nyt vaan iski heti kun kuuli ekan kerran. Ei en edes yritä kuunnella mitää vanhoja biisejä.

Pariisin kevät - Tämän kylän poikii

Hyvä biisi ennen ku soitetaan joka paikassa pilalle. Tai jos tästä tulee samanlainen juttu ku lauri tähkä ja romanian kerjäläiset.

Kymppilinja - Minä

Tätä ei oikeestaa ole edes kuunnellu, mut tuo lapsi näitä sanoja lauleskelee ni pistetään sekin tähän listalle. Onhan tässä mariska mikä on aina onnistunu tekee jotain siistiä.

Oliko toi nyt sitten kattaus musiikista mitä tulee kuunneltua. Ainaki se kertoo sen, että tulee kuunneltua pelkästään radiosta suomipoppia ni eipä sitä ole yhtää mukana missää ulkomaalaisissa jutuissa. Pistetääs viel pari linkkiä muutamiin oikeesti hauskoihin juttuihin. Ite kun ei keksi ikinä mitää hauskaa ni pistetään sitten muut hoitamaan sitä puolta. Mä oon sitten vaan se kusipää.. tai no tiedä olenko nyt sekään. Mut ehkä mä oon sit.. no joo annetaa olla.

Mr. Jaajo ja Reunanen

Reunanen vieraana jälleen kerran. Muita vieraita kun ei ollut ni piti sitten kaveri kutsua jälleen mukaan.


Tutkimus juttua.

Maahanmuuttajile enemmän omia tv-ohjelmia.



Tää oli tällänen ku aatteli et kait se olis hyvä taas kirjottaa jotain. Asiaa ei ollut, mutta väännettiin nyt monen monta riviä aivan uskomattoman hienoa tekstiä. Tässä sen näkee, et vaikka ei olisi asiaa ni teksti on ihan ensiluokkaista.

Soner kuittaa itsensä ulos ja niiaa nätisti.

Ei kommentteja: